Västerås Klätterklubb

Västerås Klätterklubb

  • Skickad: Jan 15, 2015
  • Av:
  • Kommentarer: 0

Allmän information – Västerås Klätterklubb

Västerås Klätterklubb har två lokaler. Boulderhallen ligger invid E18 på utvecklingsgränd, och som betalande medlem får du egen nyckel för ständig tillgång till hallen. Här finns också en del gymmaterial som du kan använda. I Bombardier Arena finns en repvägg med upp till 12 meter långa leder i alla grader, varav en del med fina överhäng. Här får vi klättra när det inte krockar med mässor och matcher i hallen. Möjlighet att sätta upp topprep utan att ledklättra upp finns på en del av väggarna.

Foto:

gymmet

Vägbeskrivning

gps

För att länka ska fungera optimalt rekommenderar vi att du har Google Maps installerat. Tänk på att GPS endast tar dig till närmaste adress. Surfar du i webbläsaren tar GPS:en dig hela vägen, använder du maps kommer du till närmaste adress..
Google Maps AndroidGoogle Maps Iphone IOS.